Під сироватковим протеїном розуміють білкову суміш із молочної сироватки, після проходження очищення від зайвих жирів та вуглеводів. Завдяки регулярному прийому даної спортивної добавки відзначається швидке та ефективне зростання м'язових волокон з винятком утворення підшкірного жирового прошарку. Такий протеїн практично не містить лактози насичених жирів, внаслідок чого є безпечним «будівельним» матеріалом для м'язової тканини.
У порівнянні з іншими видами протеїнових сумішей, сироватковий продукт швидко засвоюється організмом, вважається «швидкою допомогою» для ослаблених м'язів. Важливий він і для тих, хто бажає максимально продуктивно виконувати силові вправи, нарощуючи суху м'язову масу, і для тих, кому важливим є процес відновлення в періоди білкової недостатності, перевтоми, дистрофії.
Спортсмени використовують сироватковий протеїн не тільки з метою збільшення м'язової маси, але й для стимуляції імунної системи. Завдяки регулярному прийому можна позбутися і марних жирів, і токсинів, і холестерину. Спортсмени зрештою стають не тільки сильними та підтягнутими, але й більш активними, адже ця протеїнова добавка збільшує такі показники як витривалість та працездатність.
Сироватковий білок можна приймати постійно, додаючи його до свого раціону між прийомами їжі. 1 порція становить 20-30 г і поєднується з 300-400 мл рідини (води, молока або ін.). Слід приймати до і після тренування, з ранку та між їдою. Зазвичай на день рекомендується приймати від 1 до 4 таких порцій, залежно від вашої добової потреби у білку та рівня навантажень. Нормальним вважається, коли ви отримуєте свою добову потребу білка на 50% зі звичайної їжі та на 50% зі спортивного харчування.
Loading...