Loading...
Необхідність поповнення втрачених речовин при тривалих та виснажливих навантаженнях зазначена давно. Продукти харчування, що підтримує терапія, режим праці та відпочинку обов'язково сприятливо впливають організм. Спортсменам доречно і доцільно знайти допомогу активної речовини, здатної поповнювати ті втрати, які несе організм енергетично. І креатин у капсулах, якнайкраще, справляється з цим завданням.
Сприятливий вплив препарату відзначається вже протягом багатьох десятиліть, якщо не сказати віків. Тому що сама собою речовина була виявлена ще в середині 19 століття. Потім воно перетворювалося, досліджувалося і доповнювалося. Сьогодні ми маємо легкозасвоюваний та практично безпечний препарат.
Креатин у капсулах на сьогоднішній день є однією із зручних форм, що мають ще низку позитивних моментів.
Завдяки своїй оболонці, капсули не шкідливо впливають на шлунково-кишковий тракт. У них відсутні домішки, додаткові речовини, що стимулюють смакові показники добавок, вони зручні у вживанні та прості у транспортуванні. Мати з собою препарат у такій формі можна будь-де: у спортзалі, літаку, у відрядженні. Їх прийом не викликає додаткових маніпуляцій, як у випадку із тим самим порошком. Всі ці особливості й ознаменували переваги більшості спортсменів світу.
Як пити креатин у капсулах випливає із загальних показань щодо прийому препарату. Середня його доза дорівнює 5 г. Виробник на упаковці обов'язково вказує вміст речовини в одній капсулі, як і рекомендоване дозування.
На bodymarket.ua ви знайдете найкращу пропозицію щодо асортименту та ціни на креатин. Як порошок, капсульна форма має на увазі певну схему прийому препарату. Тобто завантаження та поступове насичення організму має місце щодо будь-якої форми випуску речовини. І тут вирішує вже безпосередньо людина, яка його приймає. Як і те, якому виробнику віддати перевагу.
Кращий креатин у капсулах, на думку експертів, це препарат, який пройшов випробуванням часом і набрав найбільшу кількість позитивних відгуків. Оскільки саме тенденція використання може говорити про якість, не виключаючи при цьому індивідуальних особливостей.