Ізолят – це протеїн, що отримується в результаті переробки та очищення молочної сироватки з коров'ячого молока. У цій речовині міститься мінімум солей та жирів, він максимально очищений від вуглеводів та лактози. А тому цю добавку нерідко називають «чистим» або ізольованим білком, який необхідний кожному спортсмену для нарощування мускулатури, позбавлення від жирових прошарків, що є в м'язах, а також для ефективного виконання тренувань.
Доведено, що ізолят при щоденному споживанні здатний зміцнювати імунітет, запобігати розвитку серцево-судинних патологій та знижувати навантаження на печінку. Без цього протеїну складно уявити очищення організму від холестерину та жирів, а тому його використовують і для зниження ваги. Оскільки в ньому немає добавок, ця протеїнова суміш не викликає алергії та інших побічних проявів з боку ШКТ.
У середньому варто споживати 60-150 г ізоляту на день, 1 порція 20-30 г, розчиняти рекомендується тільки у воді (300-400), щоб не отримати зайвих жирів з молока. Розділити дозування можна на 2-3 рази - в ранковий час і безпосередньо до і після тренування, для забезпечення м'язової тканини білком. Індивідуально підбирати та приймати ізолят можна, виходячи з формули: 1-1,5 г протеїну на 1 кілограм ваги спортсмена.
Loading...