Компанія Biotech USA продовжує радувати своїх шанувальників корисними солодощами. На цей раз представляємо вам протеїнові батончики з шоколадним покриттям Protein Bar, які відрізняються високим вмістом клітковини, низьким вмістом цукру та повною відсутністю глютену.
У ролі білкового джерела в Протеїн Бар виступають такі види поліпептидів:
концентрат сироваткового білка – синтезується із сироватки, має у складі малий відсоток лактози;
ізолят сироваткового білка - схильний до ретельного очищення, швидко надає почуття ситості;
концентрат молочного білка – видобувається з знежиреного молока, збагачений міцелярним казеїном – «нічним» білком, який повільно засвоюється і підживлює організм амінокислотами протягом 4 – 6 годин після вживання Protein Bar.
В одній порції поживних ласощів міститься 21 г білка.
Для приготування покриття продукту виробник Біотеч ЮСА використовує знежирений какао-порошок абсолютно безпечний для людей, що стежать за своєю фігурою.
Солодкий смак біодобавці Biotech USA Protein Bar надають природні цукри та сукралоза – підсолоджувач, який має нульову калорійність, тобто не підвищує рівень цукру в крові та не метаболізується у травному тракті (проходить через нього без змін).
Протеїн Бар відрізняється м'якою текстурою та представлений у кількох смакових варіаціях:
подвійний шоколад;
солона карамель;
кремове печиво;
ваніль та кокос;
арахісове масло;
фісташки;
полуниця;
банан.
Біотеч ЮСА Протеїн Бар характеризується компактними розмірами: батончик легко міститься в сумці, автомобільному бардачку і навіть кишені. Культуристам він доставить потрібну кількість поживних речовин для побудови м'язової маси та запобігання її руйнуванню, що худне допоможе подолати потяг до солодкого, а зайнятим людям замінить один із прийомів їжі.