Категорія: | Арахісова паста |
Підтримувана мета: | Набір м'язової маси Збільшення енергії |
Країна: | Англія |
Бренд: | Myprotein |
Упаковка | Наявність | Ціна порції | Ціна упаковки | Вкус | К-ть | |
---|---|---|---|---|---|---|
1000 г (40 порцій) | Немає в наявності | 12.5 грн | 499 грн | - | Купити |
Харчування під час інтенсивних навантажень і на дієті у багатьох викликає ряд труднощів, обумовлених необхідністю приготування спеціальних блюд і відмовою від звичного раціону. Але багато виробників спортивного харчування приділяють увагу саме тим потребам, які стали для багатьох способом життя. Так, бутерброди на сніданок, які на строгій дієті під забороною, тепер набувають зовсім новий, але настільки ж поживний образ. Арахісова паста Myprotein - це джерело протеїну і білка, що має абсолютно натуральний склад.
Продукт повністю готовий до вживання і може використовуватися:
Для багатьох залишається загадкою, яким чином паста досягає своєї консистенції, і яку обробку проходить сам арахіс? Саме в цьому і криється секрет натуральності продукту і його безпеки для фігури. Перед подрібненням арахіс проходить обов'язкову обсмажування. Але з метою мінімізації шкоди від обробки, процес проводиться в природній шкірці горіхів.
Потім готовий продукт очищається і подрібнюється. Консистенція пасти досягається виключно обробкою продукту без необхідності додавання в нього концентратів і загусники.
Арахісова паста може бути корисним сніданком і доповненням до загального раціону для людей, що стежать за своєю фігурою. Підійде вона спортсменам і тим, кому необхідне додаткове джерело карнітину і білка при інтенсивних навантаженнях. Позитивний ефект продукт дає при захворюваннях серцево - судинної системи.
Арахісова паста Myprotein є енергоємним продуктом і може доповнити раціон будь-якої людини, що віддає перевагу натуральне харчування.
Добова норма, % | |||
Склад на 100 г: | |||
калорій | 579 ккал | ||
жири | 46 г | ||
- мононенасичені | 21 г | ||
- поліненасичені | 14 г | ||
вуглеводи | 12 г | ||
білки | 30 г | ||
клітковина | 8,5 г |